A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás

A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás
A császárvárosok és Kína természeti szépségei - csoportos körutazás

Összefoglaló az utazásról

Utazás módja: Repülő
Utazás típusa: Körút
Legkedvezőbb alapár/fő: 0 Ft / fő / éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

A császárvárosok és Kína természeti szépségei

Repülős körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel

Időpont: 2017. szeptember 1-13.

Kína, ez az elképesztő látnivalókban bővelkedő, 4000 éves kultúrájú, hatalmas területén káprázatos természeti látnivalókat felvonultató, óriási metropoliszaival és elfeledett falvaival ámulatba ejtő ország egyszerre lenyűgöző és felkavaró élmény. A mesés Kínát bemutató csoportos körutazás elvarázsol és a mágia ott van minden apró részletében: a Nagy Fal köveiben, a terrakotta agyagkatonákban, a Jangce folyó kanyarulataiban, a kézzel festett kínai selyemben és a csodálatos kínai konyhában egyaránt.

Az OTP Travel legújabb körutazása Kínába a császárvárosok, Peking, X’ian, Sanghaj látnivalói mellett a kínai természet változatos szépségét is igyekszik bemutatni. Chengdu egyedülálló óriáspanda rezervátumában természetes környezetükben figyelhetők meg e lenyűgöző állatok. Leshanban a világ legnagyobb faragott ülő Buddha szobra a hatalmas hegyből kivájva figyeli rezzenéstelenül a tájat. A háromnapos hajózás a Jangce folyó festői vidékeit, szurdokait vonultatja fel. S a körutazást záró főzőtanfolyamon még a kínai fogások titkai is elleshetők.Program:

1. nap
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

2. nap
Megérkezés kora reggel Pekingbe. Ismerkedés Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a világ legnagyobb terén, a Tian’anmen téren, majd a Gyöngygyárban és a 1406-1420 között épült Tiltott Városban, amely a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Szállás Pekingben.

3. nap
Reggeli után utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A 2008-as pekingi Olimpiai falu, a stadion – a Madárfészek és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről. Peking további felfedezése Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain, majd látogatás egy tradicionális teaházban. A vacsora után utazás a pályaudvarra, elutazás négyágyas hálókocsis vonaton Xi'an városába.

4. nap
Érkezés után transzfer a szállodába, majd reggeli után városnézés Kína egykori fővárosában, Xi’anban. A városnézés során a 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda és a régi városfal, majd a páratlan terrakotta agyagkatonák megtekintése. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. Vacsora után, este fakultatív programlehetőség: Tang Dinasztia Show. Szállás Xi’anban.

5. nap
Reggeli után elutazás repülővel Chengduba, Szecsuan tartomány fővárosába. Látogatás Leshan város közelében, a több mint 90 évig készült, az UNESCO Világörökség részét képező Óriás Buddhánál, amelyet a Tang dinasztia idején egy szerzetes kezdett el kivésni egy folyóparti szikla oldalából. A világ legnagyobb ülő Buddhájaként számon tartott szobor több mint ezer éve teljesíti küldetését, ugyanis a természeti katasztrófák messze elkerülték Chengdu városát. Este séta a széles és keskeny sikátorok (Kuai Zhai Xiangzi) között, a város két ősi utcáján, amelyek megjelenésükkel a tradíciókhoz visszanyúló és a modern életvitelt szimbolizálják. Szállás Chengduban.

6. nap
Látogatás a világ legszínvonalasabb pandatenyésztő- és kutatóközpontjában, a chengdui Panda Központban, ahol természetes környezetben óriás és vörös pandák láthatók. A békés bambusz kertben tett kellemes séta folyamán a látogató betekintést nyer a pandák vidám életébe és étkezési szokásaiba. Délután kirándulás a People’s Parkban, a helyiek kedvelt pihenőhelyén. Spirituális kikapcsolódást szolgálnak a parkban található frissítő bonsai ligetek, mesterséges tavak és sziklakertek. Séta a Jinli úton, ahol tradicionális ételeket kínáló bárok, üzletek és kézműves boltok sokasága nyújt lehetőséget vásárlásra, a helyi kultúra megismerésére. Szállás Chengduban.

7. nap
Elutazás vonattal Chengduból Chongqingba. Vacsora után transzfer a Jangce partjára, a kikötőbe. Bejelentkezés a hajóra, a kabinok elfoglalása. Szállás a hajón.

8. nap
Egész napos hajókirándulás Kína legnagyobb, valamint a világ 3. leghosszabb folyóján, a Jangcén. Napközben kikötés a Shibaozhai pagodánál. A Vörös Pagodát úgy építették a meredek sziklafal mellé, hogy a helyiek a kilencemeletes épület belső lépcsőin haladva fel tudjanak jutni a meredek sziklafal tetejére, ahol egy buddhista templom áll. Reggeli, ebéd, vacsora és szállás a hajón.

9. nap
A hajó a Qutang-szurdok és a Wu-szurdok mellett halad el, a meredek hegyek és mély völgyek között csodálatos panoráma nyílik a természet alkotta szépségekre. A hajókirándulás folytatása a lenyűgöző falvak, szentélyek és a Goddess patak mentén. Reggeli, ebéd, vacsora és szállás a hajón.

10. nap
Kikötés és látogatás a Három Szurdok Gátnál, amely a világ legnagyobb 600 négyzetkilométer területű vízerőmű-rendszere. Transzfer Yichangba, majd elutazás gyorsvasúttal Sanghajba. Érkezés Sanghajba az esti órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás Sanghajban.

11. nap
Reggeli után városnézés Kína legnagyobb városában, Sanghajban: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. A csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templom megtekintése, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Ezt követően egy autentikus kínai főzőtanfolyamon vesz részt a csoport, ahol lehetőség nyílik a helyi fogások készítésének elsajátítására és kóstolására. Este séta a Bundon - Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárló utcáján. Szállás Sanghajban.

12. nap
Reggeli után a városnézés folytatása a Sanghaj Múzeumban, amely gazdag és magas színvonalú ősi kínai bronz, kerámia, festészeti és kalligráfiai gyűjteménnyel rendelkezik. Látogatás a francia negyedben és a város művészek lakta Tianzifang kerületében. Séta a hagyományokat tükröző, de újonnan épített Xintiandi negyedben, amely ma elegáns bevásárló negyed. Séta a folyóparti Binjiang sugárúton, a Huangpu folyó keleti oldalán. Transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

13. nap
Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Minimum létszám: 20 fő

 • Érintett városok
  Peking, Sanghaj
 • Utazás módja
  Repülő
 • Ár tartalmaz
  -utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking / Sanghaj – Budapest útvonalon és belső repülőjárattal Xi’an – Chengdu útvonalon, turista osztályon
  -a körutazás alatt utazás légkondicionált autóbusszal, Peking – Xi’an útvonalon négyágyas hálókocsis vonaton, Chengdu – Chongqing és Yichang – Sanghaj útvonalon vonaton másodosztályú ülőkocsiban
  -6 éjszakai szállás, helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
  -3 éjszakai szállás 5 csillagos folyami hajó kétágyas, fürdőszobás kabinjaiban,félpanziós ellátás, a hajón
  -teljes panziós ellátás
  -programok belépőkkel
  -baleset-, betegség- és poggyász
  -biztosításútlemondási biztosítás
  -magyar idegenvezető
 • Ár nem tartalmaz
  -lletékek 158.000 Ft/fő
  -fakultatív programok ára
  -vízum díja 27.000Ft/fő

  Választható opciók:
  Peking – Kungfu show 13000 HUF /fő
  Xi’an - Tang Dinasztia show 11000 HUF /fő
  Sanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón 9000 HUF /fő
 • Szobajellemzők
  6 éjszakai szállás, helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban, 3 éjszakai szállás 5 csillagos folyami hajó kétágyas, fürdőszobás kabinjaiban, valamint 1 éjszaka Peking – Xi’an útvonalon négyágyas hálókocsis vonaton.

Elérhető csomagajánlatokhoz, indulásokhoz kérje ajánlatunkat!

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Távol

Nem lehet többé papírbelépőt váltani a pekingi Tiltott városba

De az idősebb turistáknak vagy akiknél nincs okostelefon, a személyzet segít belépőt venni.

Közel

Most kóstolja meg a cápahúst és a fürjtojást - indul az Országos Étterem Hét

Száztizennégy étterem várja kedvezményes fogásokkal.

Útra kész

A China Airlines Bécsben erősít

Tavasztól már heti öt közvetlen járat indul Tajpejbe.

A keresett ajánlat már nem elérhető. Az alábbi utazásokat ajánljuk helyette:
USA - A nyugati part fényei és a Grand Canyon - körutazás
Legjobb ár*:
652.000 Ft / fő / 10 éjtől *2018. május 3-i érkezéssel
Ezerarcú Portugália - ősz és tavasz
Legjobb ár*:
239.000 Ft / fő / 7 éjtől *2018. március 10-i érkezéssel
USA –„Elfújta a szél”- a titokzatos Dél
Legjobb ár*:
663.000 Ft / fő / 8 éjtől *2018. április 5-i érkezéssel
Kína és Hongkong csodái
Legjobb ár*:
669.000 Ft / fő / 10 éjtől *2018. május 10-i érkezéssel
USA - keleti parti körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Legjobb ár*:
599.000 Ft / fő / 10 éjtől *2018. június 9-i érkezéssel