Izrael körutazás

Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás
Izrael körutazás

CAESAREA - NAZARETH - KÁNA, CARPERNAUM - TABGHA - HAIFA - ACCO - JERUZSÁLEM - LATURN - QUMRAN - JAFFA - TEL AVIV

program:

1.nap: CAESAREA –AKKO -HAIFA Reggeli érkezést követően a föníciai eredetű, majd a római idők eltelt fénykorát élő Caesarea-ban megtekintjük az ókori aquaductot, az anfiteátrumot és lenyűgöző mozaikpadlókat. Akkor- az egykori keresztes város erődítményei, városfalai kiváló állapotban, máig őrzik a lovagi idők emlékét; színpompás piac. Haifa híres kikötőváros, egyben a Bahai vallás központja. Megtekintjük a csodás világörökségi függőkerteket, panoráma szünettel, majd a templomosok régi házait.

2.nap: JERUZSÁLEM I.- gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel A három nagy vallás szelleme és rendkívüli műemlékei átszövik ezt a misztikus várost. Megtekintjük: Szent Sír Bazilika (zarándokhely), Mennybemenetel Temploma (ahol Jézus megjövendölte Jeruzsálem elpusztítását), Agónia sziklája, Siratófal (a zsidó vallás legszentebb helye), Sziklamecset aranykupolával; végigmegyünk a Via Dolorosan (olajfák hegye Pazar kilátással). Barangolás és szabadidő az óvárosban ill. bazárban.

3.nap: HOLT-tenger - MASADA Egész napos kirándulás keretében felkeressük Izrael egyik legősibb történelmi emlékét, a Júdeai sivatagban található Marada- erődöt. Ezt követően a tengerszint alá utazunk (-345 m-re) a Holt-tenger partján fekvő Eín Gedi Oázisba. Fürdési lehetőség, lebegés a sós vízen. Délután könnyű túra sziklafalak, pálmaligetek mentén a Dávid-forráshoz és vízeséshez.

4.nap: JERUZSÁLEM II. Folytatjuk a főváros megismerését:Templom-hegy; Olajfák hegy és Gethsemane-kert templomai, Kidron völgy, Lovagrend temploma

5.nap: TEL-AVIV Szabadidő fürdőzési és vásárlási lehetőségekkel. Tel-Aviv-ban érdemes megtekinteni a Carmel piacot és a Shalom-tornyot.
VAGY fakultatív kirándulás GALILEA-ba helyi idegenvezetővel: Nazareth- megtekintjük az Angyali Üdvözlet és Szt. József templomokat. A partszakasz déli részén (Yardenit), ahol a Jardan-folyó kilép a tóból. Felkeressük a zarándokhelyet ahol Szent János megkeresztelte Jézust. További Szent helyeket látogatunk a festői Genezáreti-tó partján; Capernaum, apostolok származási helye templomokkal és őri zsinagógával. Tabgha tóparti temploma híres mozaikokkal. Cana: Jézus első csodatételének színhelye 2 értékes templommal. Pihenés Tiberias tóparti sétányán, ebédlehetőség.

6.nap: JAFFA- TEL-AVIV (helyi közlekedéssel) Séta Jaffa-ban, a páratlan szépségű falakkal körülvett mediterrán óvárosban: óratorony, kolostor, mecset, bazár. Tel-Aviv felfedezése.

7.nap: Hazaút

Legjobb árak:
2017.05.16 - 2017.05.22 Legjobb ár$
6 éjtől, Reggeli
Szobatípus: kétágyas szoba
12%
169.900 Ft / fő
149.900 Ft / fő
További indulási időpontok »
 • Érintett városok
  Nazareth, Haifa, Jeruzsálem, Jaffa, Tel-Aviv
 • Utazás módja
  Repülő
 • Ár tartalmaz
  6 éjszaka 3*+ hotelekben
  6 büféreggeli repülőjegy kézipoggyász szállítással
  4 egésznapos vezetett program helyi magyarul beszélő idegenvezetővel
  transzferek és program légkondis busszal
 • Ár nem tartalmaz
  • bőrönd feladás
  • - helyszíni belépők
  • - biztosítások
  • - főétkezések
  • - 1 fakultatív túra
 • Szobajellemzők
  Elhelyezés:
  Jeruzsálemben a 3* superior Victoria Hotelben a büfé reggelivel (3 éj); Tel-Aviv-ban a Central (2*+) vagy a Sea Side Hotelben (3 éj) privát fürdőszobával és reggelivel!
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2017.05.16 - 2017.05.22
6 éj, Reggeli, Repülő
Szobatípus: kétágyas szoba
169.900 Ft / fő
149.900 Ft / fő
2017.10.17 - 2017.10.23
6 éj, Reggeli, Repülő
Szobatípus: kétágyas szoba
179.900 Ft / fő
Partnereink, kiegészítő szolgáltatások

Az ajánlatot a Unitravel megbízásából jelenítjük meg.

Az utazási iroda további ajánlatai »
 
 

Válasszon: külföldre, vagy belföldre utazna?

Egyéb keresési lehetőségek:
 
Az Izrael körutazás legjobb ára
149.900 Ft
/ fő / 6 éjtől
2017. május 16 - 2017. május 22.
További indulási időpontok »
Kapcsolódó cikkek

A Wizz Air elindította Debrecen-Tel Aviv járatát

Hetente kétszer repülnek a Földközi-tenger partján fekvő városba.

Lakosztállyá varázsolt életmentő torony

Minden luxussal felszerelt szállás Tel-Aviv tengerpartján.

2017 legmenőbb úti céljai

Aarhus és Páfosz egy éven át kulturális fesztivált tart, Lyonban a világ legrangosabb szakácsversenyén nem csak az egyik versenyző, de még a ceremóniamester is magyar lesz, a Balkánt pedig végre nem maratoni autózással, hanem egy röpke repülőúttal is felfedezhetjük magunknak. De új mediterrán és északi fapados járatok is indulnak 2017-ben, és a világ legpompásabb virágoskertjét is könnyebb és olcsóbb lesz elérni idén.

Megtekintett utak, szálláshelyek
Izrael körutazás

Izrael körutazás

Izrael - Tel-Aviv