Kína és Hongkong csodái

Kína és Hongkong csodái
Kína és Hongkong csodái
Kína és Hongkong csodái
Kína és Hongkong csodái
Kína és Hongkong csodái

Kína és Hongkong csodái - csoportos körutazás

Kína, ez a páratlan kulturális örökséggel rendelkező, szélsőségektől sem mentes ország hatalmas, sokszínű és folyamatosan változó. Kínába ezért mindig kihívás és kaland az utazás, akár először, akár többedszer járunk itt. Látnivalóinak száma szinte feldolgozhatatlan. A császárvárosok, a Nagy Fal, a kínai agyaghadsereg régmúlt időkről mesélnek, Sanghaj és Hongkong a modern Kína portréját festik meg, a Dél-Kínai hegyvidék és a Li folyó nyugalmas tájai a természet időtlenségét dicsőítik. A kínai körutazás a legszebb látnivalók mellett Kína igazi arcát is igyekszik megmutatni.

Program:

Kína és Hongkong csodái körutazás 1. nap
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

Kína és Hongkong csodái körutazás 2. nap
Megérkezés kora délután Pekingbe. Ismerkedés Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a Tian’anmen téren - a világ legnagyobb terén. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Szállás Pekingben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 3. nap
A pekingi városnézés folytatása: a Kumming-tó partján emelkedő Nyári Palota megtekintése, kínaiul Yiheyuan, a táplálkozási és nevelési harmónia kertje, a Gyöngygyár, a 1406-1420 között épült Tiltott Város, amely a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt, majd látogatás egy hagyományos kínai kórházban. Este vacsora, utána fakultatív programlehetőség: Kungfu show. Vacsora és szállás Pekingben.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG csodái körutazás - az OTP Travel utazási iroda szervezésében. Kattintson!

Kína és Hongkong csodái körutazás 4. nap
A 2008-as pekingi Olimpiai falu, a stadion – a Madárfészek és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről, majd a Szellemek Útja és a Ming császárok temetkezési helyének megtekintése. Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. A lenyűgöző Nagy Fal egyike a világ hét csodájának, a különböző korszakokban épült falszakaszok, erődítményrendszerek hossza megközelíti a 7200 km-t. Látogatás egy tradicionális teaházban. Vacsora és szállás Pekingben.

Kína és Hongkong csodái körutazás 5. nap
A Menny Templomának megtekintése, majd Peking további felfedezése Hutong túra keretében, jellegzetes helyi riksákkal a város keskeny sikátorain. Látogatás a Láma templomban, amely eredetileg uralkodói palota a Csing dinasztiából, és séta Liulichang antik utcáján, végül vásárlási lehetőség a Selyem utca piacain. A vacsora után utazás a pályaudvarra, elutazás négyágyas hálókocsis vonaton Xi'an városába.

Kína és Hongkong csodái körutazás 6. nap
Városnézés Xi’anban, Kína egykori fővárosában, nevének jelentése „örök béke”. Városnézés során a 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda és a régi városfal megtekintése, majd látogatás a Shanxi Történeti Múzeumban. Vacsora, majd fakultatív programlehetőség: Tang Dinasztia Show. Szállás Xi’anban.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG csodái körutazás - az OTP Travel utazási iroda szervezésében.

Kína és Hongkong csodái körutazás 7. nap
Xi’an leginkább az agyaghadseregről nevezetes, de innen indult a híres selyemút is. A városnézés rögtön a páratlan terrakotta katonák megtekintésével kezdődik. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. Délután elutazás helyi repülőjárattal Sanghajba. Séta a Bundon - Sanghaj gyarmati korszakából származó méltóságteljes utcáján, és a Nanjing úton, Kína első bevásárló utcáján. Szállás Sanghajban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 8. nap
Városnézés Sanghajban, Kína legnagyobb városában: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a Sanghaj Múzeum, majd látogatás egy selyemfestő üzemben. Továbbá a csillogó sáfrány falairól felismerhető Jade Buddha Templom megtekintése, amelynek belsejében egy két méter magas, ékszerekkel feldíszített fehér jade Buddha szobor ül. Vacsora egy barbecue étteremben. Fakultatív programlehetőség: hajókázás a Huang Pu folyón. Szállás Sanghajban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 9. nap
Transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal Kína déli részére, Guilinbe, a Dél-Kínai hegyvidék jellegzetes mészkőtornyainak lábánál fekvő városba. Városnézés: a Nádas Fuvola cseppkőbarlang, az Elefántormány-hegy, a Fubo-hegy megtekintése. Este fakultatív programlehetőség: kormorán show. Szállás Guilinben.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG csodái körutazás

Kína és Hongkong csodái körutazás 10. nap
Hajózás a Li-folyón a Tű-hegyek mentén Yangshuoba. A hajóút során páratlan karsztképződmények, hegyek láthatók, a folyón tutajok úsznak, a parton bivalyok és lovak legelnek, különleges hangulatot áraszt a mesebeli táj. Yangshou-ba érkezve séta a Nyugati utcán, a város legrégebbi utcáján. Este fakultatív programlehetőség: Liu San Jie fény show látványos előadása. Szállás Yangshou-ban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 11. nap
Transzfer a vasútállomásra, elutazás másodosztályú vonaton Guangzhou érintésével Hongkongba, amely Makaó mellett a Kínai Népköztársaság különleges igazgatású területe. A nyüzsgő metropolisz a világ kereskedelmi és gazdasági központjainak egyike. Felhőkarcolói, esti fényei ámulatba ejtik az utazót. Transzfer a szállodába, szállás Hongkongban.

Kína és Hongkong csodái körutazás 12. nap
Egész napos szabad program Hongkongban vagy fakultatív kirándulás komppal Makaóra, a volt portugál gyarmatra, ahol városnézés: a Makaó Múzeum, a Szent Pál-katedrális romjai, Largo do Senado – a portugál városrész főtere, a Lou Lim Lok kert, majd látogatás egy kaszinóban. A program során ebéd. Délután visszautazás komppal Hongkongba, ahol szállás.

KÍNA - HONGKONG utazás - KÍNA és HONGKONG körutazás

Kína és Hongkong csodái körutazás 13. nap
Délelőtt szabad program, vásárlási lehetőség. Ebéd, majd félnapos városnézés során ismerkedés a főbb nevezetességekkel: a Viktória csúcs siklóval - ahonnan káprázatos panoráma nyílik a városra, a Repulse öböl, Aberdeen halászfalu, majd hajókázás szampannal, a helyiek jellegzetes közlekedési eszközével. Ezt követően transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással.

Kína és Hongkong csodái körutazás 14. nap
Megérkezés Budapestre.

Legjobb árak:
2017.10.13 - 2017.10.26 Legjobb ár$
10 éjtől, Félpanzió
Szobatípus: kétágyas
669.000 Ft / fő
További indulási időpontok »
 • Érintett orszagok
  Kína, Hongkong
 • Utazás módja
  Repülő
 • Ár tartalmaz
  Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking/
  Hongkong – Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal Xi'an – Sanghaj – Guilin útvonalon, Peking – Xi'an között vonattal négyágyas hálókocsikban, Guilin – Guangzhou – Hongkong útvonalon vonattal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal

  11 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban
  Félpanziós ellátás a programleírás szerint (11 reggeli, 6 ebéd, 6 vacsora)
  Programok belépőjegyekkel
  Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  Útlemondási biztosítás
  Magyar idegenvezető
 • Ár nem tartalmaz
  Illetékek: 125 000 Ft /fő
  Vízumdíj: 25 000 Ft /fő

  Fakultatív programok árai (minimum létszám 15 fő)

  Peking – Kungfu show 13 000 Ft
  Xi’an - Tang Dinasztia show 11 000 Ft
  Sanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón 9 000 Ft
  Guilin - kormorán show 9 000 Ft
  Yangshou - Liu San Jie fény show 18 000 Ft
  Hongkong – Makao kirándulás 58 000 Ft

  Minimum létszám 25 fő.
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2017.10.13 - 2017.10.26
10 éj, Félpanzió, Repülő
Szobatípus: kétágyas
669.000 Ft / fő
Partnereink, kiegészítő szolgáltatások

Az ajánlatot a OTP Travel megbízásából jelenítjük meg.

Az utazási iroda további ajánlatai »
 
 

Válasszon: külföldre, vagy belföldre utazna?

Egyéb keresési lehetőségek:
 
A Kína és Hongkong csodái legjobb ára
669.000 Ft
/ fő / 10 éjtől
2017. október 13 - 2017. október 26.
További indulási időpontok »
Kapcsolódó cikkek

Jövő nyártól ismét lehet közvetlen járat az USA-ba

A Budapest-New York útvonalat 2008-ig a Malév járatai repülték be.

Ötven helyszínen hallgathatjuk a fülemüle énekét

Ötven helyszínen zajlik majd a programsorozat, melynek során fülemüléket hallhatunk és láthatunk is.

Képek Nyíregyháza törpevíziló bébijéről

Végre megmérhették és a nemét is megállapíthatták a gondozók.

Megtekintett utak, szálláshelyek