STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom

STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom
STEIGENBERGER AQUA MAGIC - Egyiptom

Összefoglaló az utazásról

Utazás ideje: 2017. szeptember 24 - október 1.
További indulási időpontok »
Időtartam: 8 nap (vasárnap - vasárnap)
Utazás módja: Repülő
Ellátás: All inclusive
Legkedvezőbb alapár/fő: 144.585 Ft / fő / 7 éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

A szálloda 5 km-re fekszik Hurghada központjától és 4 km-re a repülőtértől. 2014-ben nyitotta meg a kapuit a Steigenberger Aqua Magic Resort az új turista központ, a MEMS szívében, ami ideális az éjszakai sétálgatásokra, és shoppingolásra. Saját tengerpartja kb. 400 m-re található a szállodától.

Általános információk
A minőségi Steigenberger Aqua Magic Resort szállodában minden megtalálható, ami egy tökéletes nyaraláshoz kell. A golf rajongók a 9 lyukú golfpályán kapcsolódhatnak ki, míg a vizek szerelmesei a csodálatos élővilággal rendelkező, kristálytiszta vízű Vörös-tenger kincseit fedezhetik fel. Szintén ideális gyermekes családok számára, illetve azoknak, akik szeretik az aqua parkot és a vízi sportokat.

Tengerpart
A hotel 550 m hosszú, kitűnő homokos stranddal rendelkezik, mely kb.400 m távolságra található a szállodától. Napágyak és a napernyők használata ingyenes. A strand egy kis szakaszán korallzátony található, így a csodálatos vízi világ szerelmeseinek is ajánlott.

Programleírás
1.nap: Budapest - Hurghada
Utazás Hurghadára az Air Cairo repülőjáratával, érkezés után transzfer a szállodába.
2-7. nap: Egyiptom
Szállás és ellátás a kiválasztott és fizetett szolgáltatások alapján, szabadidő, fakultatív programokon való részvétel.
8.nap: Hurghada-Budapest
Transzfer a repülőtérre, utazás repülővel Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza
• Repülőutat az Air Cairo járatán Budapest - Hurghada - Budapest útvonalon (fejenként 1 darab max. 30 kg-os csomag szállítása, valamint 1 kézipoggyász (max.7kg)
• Transzfereket Hurghadán a repülőtér és szálloda között
• Szerződés szerinti elhelyezést és ellátást
• Külföldi asszisztenciát (telepített idegenvezető)
• Az utazásszervezés költségét

A részvételi díj nem tartalmazza
• Illetékek (repülőtéri, kerozin, légibiztonsági): 44.900 Ft/fő
• Szervíz díj: 5.000 Ft/fő
• Sztornóbiztosítás (1,8%)
• Utasbizosítás ( Betegség, baleset, poggyászbiztosítás – Classic 580 Ft, Premium 750 Ft, Privileg 920 Ft/nap/fő áron köthető irodánkban)
• 2 év alatti gyermekek esetében a fizetendő díj 12.900 HUF, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet a repülőn.
• Vízumdíj (Magyar állampolgárok a visszaérkezés dátumától számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel válthatják meg a turista vízumot Hurghadán a repülőtéren, mely gyermekekre és csecsemőkre nézve is kötelező. Előzetesen beszerezhető a vízum az Egyiptomi Nagykövetségen Budapesten is. Külföldi utasaink kérjük érdeklődjenek a beutazás, vízum feltételeiről az illetékes nagykövetségen).
• A pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának illetve az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Fizetési feltételek
A foglalási díj az utazás díjának a 40%-a, a fennmaradó összeget az utazás megkezdése előtti 30. napig kell megfizetni. Amennyiben az utazás indulási időpontja 30 napon belül van, úgy foglalás a teljes összeg befizetésével lehetséges.

Az általános szerződési feltételeknek megfelelően irodánknak joga van árat emelni a szállítási költségek, adók, illetékek, devizaárfolyam változása, stb. miatt.

Fizetési módok
• készpénz, bankkártya, átutalás
• elfogadott kártyatípusok: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Fontos tudnivalók
• Beutazási feltételek: Magyar állampolgárok a belépéstől számított hat hónapig érvényes magánútlevél birtokában vízumkötelesen utazhatnak be Egyiptomba. Turista vízumot vehetnek Egyiptom nemzetközi repülőterein. Gyermekeknek, csecsemőknek saját útlevél szükséges, a beutazás feltételei ugyanaz részükre is. A vízum utazás előtt beszerezhető az Egyiptomi Arab Köztársaság Magyarországi Nagykövetségén (1125 Budapest, Istenhegyi út 7/B, Tel: +36 1 225 2150). Nem magyar állampolgárságú utasaink a beutazás feltételeiről érdeklődejenek az illetékes nagykövetségen. Irodánk a beutazás feltételeinek be nem tartásából adódó károkért, költségekért nem vállal felelősséget!
• Utasbiztosítás: minden utasunknak javasoljuk utasbiztosítás kötését, a orvosi ellátások, kezelések árai magasak.
• A repülőn levő ülőhelyek elosztását nem irodánk végzi, ezért egyedi kéréseket nem áll módunkban teljesíteni.
• Gyermekkedvezmény két felnőttel egy szobában való elhelyezés esetén érvényes, kivéve ha az árlistában másként van feltüntetve
• Harmadik személy elszállásolása esetén a pótágy egy fotelágy vagy kanapé is lehetséges, mely kisebb méretű, mint egy standard ágy.
• A katalógusunkban és weboldalunkon feltüntetett szállodák besorolásai és kategóriái mindig az adott ország előírásainak megfelőek, ezek eltérhetnek a Magyarországon megszokott normáktól. Azonos kategórián belül is lehetnek színvonal vagy minőségbeli eltérések a szálláshelyek között.
• A szálláshelyeken a szobák elosztása a szálloda által történik, irodánk az előzetes kéréseket továbbítja a hotel felé, azonban azok teljesítését nem garantáljuk. A katalógusban és a weboldalon szereplő képek tájékoztató jellegűek, a legtöbb szálloda különböző berendezésű, felszereltségű szobával rendelkezik, nem tudjuk garantálni, hogy a képen található szobába lesznek beosztva. Az elszállásolás standard szobában történik, kivéve ha ez másként van feltüntetve.
• Az ajánlatainkban szereplő összes szálloda szobái légkondicionáltak, azonban ennek szabályozása függ a szálloda szabályzatától, szezontól, és az éghajlati tényezőktől. Néhány hotel nem rendelkezik 24 órás légkondicionálással. A szálloda vezetősége fenntartja a jogot az időjárási viszonyoktól függően a klímaberendezések időbeni működésének korlátozását.
• Több szálloda kínálatában tengerre néző, és egyéb eltérő szobatípus is szerepel, melyeket egyedi áron értékesítünk. Kizárólag ezekben a szállodákban tudjuk garantálni szerződés alapján a speciális szobákat. A szobatípusok elnevezése és a szobák kiosztása minden esetben a szálloda hatásköre alá tartozik, irodánk erre nincs befolyással. A legtöbb szállodának nem csak a főépületben, hanem melléképületekben is vannak szobái, amennyiben a szerződésben megjelöljük a szobák pontos helyét, csak abban az esetben tudjuk azt garantálni.
• A szobát az érkezés napján általánosságban 14 órától lehet elfogalni, a távozás napján pedig legkésőbb 12 óráig elhagyni ( ettől eltérő szabályozást is alkalmazhat a szálloda). Késői kijelentkezést szabad szobák függvényében, felár ellenében lehet intézni a szálloda recepcióján.
• A szállodában a szerződés szerinti ellátást kapják az utasok, az ellátás minősége nagyban különbözik egy 3 és egy 5 csillagos hotelben. Alacsonyabb kategóriájú szállodában kevésbé változatos az étkezés. Egyes időszakokban a szállodákban büfévacsora helyett menüt szolgálhatnak fel. Az all inclusive ellátás összetevői, időpontjai szállodánként eltérhetnek.
• A szálloda éttermében alkalomhoz illő öltözék viselése kötelező (tilos fürdőruhában, oda nem illő öltözékben megjelenni).
• Irodánk a technikai okok, helyi viszonyok (időjárás, közlekedés stb.) miatt a programváltoztatás jogát fenntartja.
• A menetrendet nem irodánk alakítja, így a gép indulása és érkezése a légitársaság mentrendje szerint alakul. A pontos indulást 1 héttel indulás előtt áll módunkban közölni. Az esetlegesen felmerülő helyzetek (rossz idő, késés, sztrájk) miatt irodánk nem vállal felelősséget. A visszaindulással kapcsolatban kinti képviselőnk felveszi a kapcsolatot utasainkkal, kérjük, hogy egyeztessék a transzfer-és járatuk indulásának pontos idejét. Áraink a megadott éjszakák számára vonatkozik, a szerződésben megjelölt dátumok az indulás, illetve az érkezés napját jelölik. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a repülőgépen fix ülőhelyet nem tudunk garantálni. A légitársaságok előírása, hogy a repülőtéren a járat indulása előtt 2 órával meg kell jelenni. Kérjük a repülőtéren történő megjelenés pontos betartását!
A kézipoggyászban az utasok felvihetik a fedélzetre az út során szükséges bébiételeket, gyógyszereket, diabetikus termékeket, azonban előfordulhat, hogy ezek eredetét és használatuk szükségességét a biztonsági átvizsgáláson igazolni kell. Tanácsoljuk, hogy minden folyadékot és éles tárgyakat a feladott poggyászba csomagoljanak. Irodánk a megsérült és ellopott csomagokért nem vállal felelősséget, ilyen jellegű panaszaikkal kérjük keressék fel a “lost and found baggage” vagy a “baggage reclaim” elnevezésű pultot, ahol jegyzőkönyv felvétele szükséges, mely alapján be tudja jelenteni kárigényét a légitársaság felé.
• Terhes kismamák esetében, csak az orvosuk által kiállított orvosi igazolás ellenében utazhatnak járatainkon, maximum a terhesség 34. hetéig.
• A külföldi partner által szervezett programokért irodánk nem vállal felelősséget.
• Utasainkat a repülőtéren helyi képviselőink fogadják, bizonyos területeken és időszakokban előfordulhat, hogy csak idegen nyelvű képviselőt tudunk biztosítani. A helyi képviselők nem minden esetben tudják utasainkat a transzfer során elkísérni, bekísérni a recepcióig. A fakultatív programokra a helyszínen lehet jelentkezni, képviselőnk megérkezést követően felveszi a kapcsolatot mindenkivel. Panaszaikat, minden esetben kérjük azonnal jelezzék a helyszínen képviselőnknek.
• Az általános szerződési feltételeknek megfelelően az irodának joga van az árat emelni a szállítási költségek, adók, illetékek, devizaárfolyam változása, stb. miatt.
• Irodánk fenntartja a jogot a programok tartalmának és sorrendjének megváltoztatására a helyi viszonyok és körülményekre hivatkozva.

KÉRJÜK UTASAINKAT, HOGY IRODÁNK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT FIGYELMESEN OLVASSÁK VÉGIG.

A PROGRAMLEÍRÁS ÉRVÉNYES 2017. január 1-től.

Programtervünk az 1 A Travel Kft. által leírtak alapján érvényes.
Engedélyszám: U-001703

 • Utazás módja
  Repülő
 • Ár tartalmaz
  • Repülőutat az Air Cairo járatán Budapest - Hurghada - Budapest útvonalon (fejenként 1 darab max. 30 kg-os csomag szállítása, valamint 1 kézipoggyász (max.7kg)
  • Transzfereket Hurghadán a repülőtér és szálloda között
  • Szerződés szerinti elhelyezést és ellátást
  • Külföldi asszisztenciát (telepített idegenvezető)
  • Az utazásszervezés költségét
 • Ár nem tartalmaz
  • Illetékek (repülőtéri, kerozin, légibiztonsági): 44.900 Ft/fő
  • Szervíz díj: 5.000 Ft/fő
  • Sztornóbiztosítás (1,8%)
  • Utasbizosítás ( Betegség, baleset, poggyászbiztosítás – Classic 580 Ft, Premium 750 Ft, Privileg 920 Ft/nap/fő áron köthető irodánkban)
  • 2 év alatti gyermekek esetében a fizetendő díj 12.900 HUF, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet a repülőn.
  • Vízumdíj (Magyar állampolgárok a visszaérkezés dátumától számított még legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel válthatják meg a turista vízumot Hurghadán a repülőtéren, mely gyermekekre és csecsemőkre nézve is kötelező. Előzetesen beszerezhető a vízum az Egyiptomi Nagykövetségen Budapesten is. Külföldi utasaink kérjük érdeklődjenek a beutazás, vízum feltételeiről az illetékes nagykövetségen).
  • A pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának illetve az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.
 • Szobajellemzők
  A szállodának mind a 723 szobája légkondicionált, műholdas TV-vel, minibárral, WIFI-vel (feláras), széffel és telefonnal rendelkezik.
  -Standard szobák (kb. 24 m2) - kilátás a sivatagra vagy a medencére, maximum két felnőtt számára ideális.
  -Superior szobák ( kb. 34 m2) - erkélyes, kilátással a kertre vagy a medencére, maximum két felnőtt és egy gyermek számára ideális.
  -Deluxe szobák (kb. 45 m2) - erkélyes, kilátással a sétányra, vagy medencére/aquaparkra, maximum 3 személynek kényelmesek.
  -Családi szobák (kb. 55 m2) - külön kis szobával rendelkezik a gyerekek számára, kilátás a sétányra/tengerre vagy a medencére, két felnőtt és két gyermek számára ideális.
  -Family Junior Suite (kb. 64 m2) - külön nappalival rendelkezik, ahol két kanapéágy található a gyerekeknek, kilátás tengerre, a sétányra, az aquaparkra vagy a medencére. 3 felnőtt és 1 gyerek számára ideális.
 • Ellátás
  All Inclusive: Bőséges reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora svédasztalos rendszerben, korai reggeli és éjszakai vacsora, üdítők és alkoholos italok, tea, kávé, fagylalt, napközbeni snack-ek a szállodai szabályai szerinti időpontokban és éttermekben, A’la Carte éttermek, bárok. Gyerekek részére külön Magic Kid's étterem üzemel, a strandon lévő étteremben snackek, meghatározott időpontban fagylalt fogyasztható.

  Térítés ellenében: frissen facsart gyümölcslé, vízipipa, török kávé, koktélok, import, palackozott és prémium italok, A'la Carte éttermekben való fogyasztás, energiaitalok, speciális kávék. A fő éttermen kívül az italokat műanyag pohárban szolgálják fel.
 • További információk
  A szálloda több medencével rendelkezik, felnőttek és gyermekek számára is, található egy nagyon szép tetőtéri medence, ami kiváló relaxációs lehetőséget nyújt. A hotel a térség egyik legjobb aquaparkjával büszkélkedhet, ahol kicsik és nagyok részére különböző csúszdák és medencék állnak rendelkezésre. Gyermekek részére mini, kids és tini klub biztosítja a szórakozást. Billiárd, asztalitenisz, focipálya, napközbeni animációs és sport programok, esténként különböző show műsorok.

  Külön fizetendő: Spa, masszázs, búvár klub és aqua center, golf, szörfözés, vízisí, szobaszervíz, internet kávézó (a lobbyban ingyenes a WIFI), fodrászat, mosoda.
Legjobb árak:
2017.09.24 - 2017.10.01 Legjobb ár$
7 éjtől, All inclusive
Szobatípus: standard szoba
144.585 Ft / fő
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2017.09.24 - 2017.10.01
7 éj, All inclusive, Repülő
Szobatípus: standard szoba
144.585 Ft / fő
2017.09.24 - 2017.10.01
7 éj, All inclusive, Repülő
Szobatípus: superior szoba
172.935 Ft / fő
2017.09.24 - 2017.10.01
7 éj, All inclusive, Repülő
Szobatípus: deluxe szoba
185.535 Ft / fő
2017.09.24 - 2017.10.01
7 éj, All inclusive, Repülő
Szobatípus: családi lakosztály
198.135 Ft / fő
2017.09.24 - 2017.10.01
7 éj, All inclusive, Repülő
Szobatípus: családi junior lakosztály
207.585 Ft / fő

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Távol

Expresszvillamost indítanak Egyiptomban

Legalábbis akkor, ha tényleg megépül az az új, nagy sebességű villamoshálózat, amelynek kiépítésére Egyiptom 1,2 milliárd dolláros szerződést kötött Kínával.

Heti cuki

Ilyen izgalmas lesz az Állatkertek éjszakája: megvan a részletes program

Óriáscsótány-tapogató, majomkenyér-kóstolás és jávailövőhal-bemutató... tovább is van, mondjuk még?

Útra kész

Felszállt öt év után az első Debrecen-Hurghada járat

A szezon végéig Debrecenből több mint 1500 Egyiptomba készülő utasra számítanak.

Megtekintett utak, szálláshelyek