Toscana - Cinque Terre - Veneto

Toscana - Cinque Terre - Veneto
Toscana - Cinque Terre - Veneto
Toscana - Cinque Terre - Veneto
Toscana - Cinque Terre - Veneto
Toscana - Cinque Terre - Veneto

Összefoglaló az utazásról

Utazás ideje: 2017. július 14 - július 20.
További indulási időpontok »
Időtartam: 7 nap (péntek - péntek)
Utazás módja: Busz
Ellátás: Félpanzió
Utazás típusa: Körút
Legkedvezőbb alapár/fő: 99.900 Ft / fő / 6 éjtől
! 92.900 Ft / fő / 6 éjtől
Részletes kalkuláció / időpont módosítás »

Utazás leírása, tudnivalók

Toszkán élmények + Itália romantikus partszakasza

Észak- Olaszország remekműveit meg kell ismerni. Megunhatatlan azok számára, amik már jártak errefelé. A csodás épületeket jelén programunk során elbűvölő tájakkal (Cinque- terre, Garda-Tó) színesítjük.

program:

1. nap: MONTECATINI
Egész napos utazás szünetekkel a híres toszkán fürdővárosba. Esti séta a hangulatos városközpontban. Szállás Montecatiniben (3 éj)

2. nap: FIRENZE
Firenze rajongóinak örömére a teljes napot ennek a nagyszerű városnak a megismerésére fordítjuk: Santa Croce; a páratlan Dóm, Campanile és a világhírű keresztelőkápolna; Palazzo Vecchio (a Régi Városháza) a Lanzi Loggia-val (reneszánsz szoborcsarnok); Orsanmichele; Sta Annunziata és tere egységes reneszánsz kialakítással; Ponte Vecchio – a város egyik szimbóluma az Arno folyó felett. Szabadidőben lehetőség: Pitti Palota változatos gyűjteménye és díszkertje/Uffizi képtár.

3. nap: LUCCA - PISA – SAN GIMIGNANO
A Toszkán élménytúra folytatásaként felkeressük Lucca reneszánsz városát: Dóm és harangtorony, San Michele in Foro, Piazza Anfiteatro, városi palota.
Pisa-ban megtekintjük a páratlan értékű reneszánsz épületegyüttest: Ferde torony (kívülről), Dóm és Baptisztérium és Camposanto árkádos, kerengős temetője. San Gimignano – a 13 középkori toronnyal ékeskedő érintetlen kisváros felfedezése: Ciszterna- tér, Dóm, XIII. sz-i városháza.

4. nap: Cinque terre
A lenyűgözően szép Cinque Terre, a romantikusan vadregényes tengerpart az 5 meredeken ráépült ódon kisvárosról kapta nevét. Busszal a festői Riomaggiore-ba érkezünk, itt ismerkedés az ódon épületekkel, terekkel. Fakultatív hajókirándulás a szomszédos falvakba: Manarola a tenger feletti sziklaplatón terül el; és Vernozza, amely talán a legszebb kis kikötővel és óvárossal rendelkezik (erőd kilátással, templom). A félsziget csúcspontján épült Portovenere – t , a ligur tengerpart legromantikusabb kisvárosának tartják: XII. sz-i San Lorenzo, a tenger fölé nyíló sziklán álló San Pietro megtekintése, valamint Pazar kilátás a várból.Szállás a mély öbölben épült La Spezia környékén (1 éj).

5. nap: PARMA – FIDENZE - MANTOVA
Parma-ban kiemelkedő építészeti emlékeket csodálunk meg: lombard-román stílusú Dóm Észak-Olaszország legjelentősebb egyházi épülete ( XII. sz-i nyolcszögletü Baptisztérium); Pilotta-palota, folyóparti óváros. Fidenze a Via Emilia mentén épült XIII.sz-i román-gót-lombard kevert stílusú csodálatos dómjáról nevezetes és zarándokhelyként ismert. Montova- Veneto legszebb városának tartják: Hercegi Palota és a Szt. György Várerőd jelentős műalkotásokkal. Szállásuk egy Garda-tó közeli kisvárosban lesz (2 éj)

6. nap: VERONA - SIRMIONE
Délelőtti séta Veronaban - valódi időutazásnak minősül, ha végigtekintünk Rómeó és Júlia városának hosszú időtávot átfedő történelmi korszakain, melyek mind látványos műemlékek sorát alkották: római amfiteátrum, középkori Castelvecchio vára, a románkori San Zeno templom, Dóm, St. Anastasia, óváros terei és reneszánsz palotái mind lenyűgözik a látogatót. Sirmione-ben, a Garda-tóba mélyen benyúló félszigeten fekvő mediterrán klímájú, romantikus kisvárosban (vizivár, fenyőligetek stb)

7. nap: PADOVA
Délelőtti városnézés Szent Antal városában, Padova-ban: Szt. Antal Bazilika és Keresztelőkápolna (amely zarándokhelyként is ismert); óvárosi terek és paloták (Xiii. sz-i Törvényszéki Palota). Dél kötül indulás haza, érkezés Bp-re késő este.

 • Utazás módja
  Busz
 • Ár tartalmaz
  Utazás:összkomfortos autóbusszal (légkondi, videó, büfé, WC)
  Unitravel idegenvezetője az út során végig,vidéki csatlakozási lehetőség.
  szállás reggelivel
 • Ár nem tartalmaz
  Belépők: kb. 70 EUR 
  6 vacsora: 26 900 Ft 
  1 á. felár: 19 800 Ft 
  biztosítások
 • Szobajellemzők
  Elhelyezés:
  - 3 éj 3*-os hotelben Montecattini híres fürdővárosában
  -1 éj La Spezia környékén , medencés 3* hotelben
  -2 éj 3*+ hotelben a Garda-tó környékén
 • Ellátás
  -6 kontinentális reggeli
  -6 kötelező 3 fogásos vacsora
Legjobb árak:
2017.07.14 - 2017.07.20 Legjobb ár$
6 éjtől, Félpanzió
Szobatípus: kétágyas szoba
7%
99.900 Ft / fő
92.900 Ft / fő
Elérhető indulások:
Időtartam:
Utazás módja:
Ellátás:
Szobatípus:
2017.07.14 - 2017.07.20
6 éj, Félpanzió, Busz
Szobatípus: kétágyas szoba
99.900 Ft / fő
92.900 Ft / fő
2017.09.08 - 2017.09.14
6 éj, Félpanzió, Busz
Szobatípus: kétágyas szoba
99.900 Ft / fő

Az utazás szervezője

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó cikkek
Bor

Öt zseniális borhotel, ahol egyszer inni kell

Dögös borhoteleket gyűjtöttünk csokorba somlói dizájnos pezsgőpincészettől toszkán borászat medencével turbózott falusi vendéglátóhelyéig. Mert borozni jó, borvidéken borozni, és aztán több napra ott ragadni meg még jobb.

Távol

Gyönyörű 360 fokos fotót posztolt a Sixtus-kápolnáról a Getty

Nézzen csak fel! Michelangelo születésnapjának tiszteletére egy kicsit most közelebbről is megmutatjuk Olaszország egyik remekművét.

Túra

Meneküljön jóganyaralásba a tél elől!

Lefelé néző kutyapóz a napfelkeltében az óceánparton Marokkóban, relaxáció egy görög szigeten, meditatív séta egy portugál erdőben. Bemutatjuk a világ legjobb jógaszállodáit.

Megtekintett utak, szálláshelyek

Toscana - Cinque Terre - Veneto

Olaszország - Toszkána -