Szerkesztőségi tartalom mellett megjelenő releváns utazási ajánlatok
Az Index.hu és a Life.hu utazási melléklete
Az átlagosnál magasabb vásárlóerővel rendelkező felhasználók kimagasló elérése*
*Esomar AB státusz affinitás index: 138, forrás: gIA 2012-07.
Hatékony felület a prémium női közönséget megszólító kampányok elemeként*
*Esomar AB nő affinitás index: 131, forrás: gIA 2012-07
Közel 10 éves múlt utazási portálok üzemeltetésében
A CEMP portfoliójának képviselete az idegenforgalmi szektor felé
A 2006 óta C-Travel.hu néven az Index utazási mellékleteként működő oldal 2012 szeptemberében beleolvadt a szintén CEMP kiadványként 2011 novemberében indult magazinos utazási tartalmat szolgáltató Travelo.hu portálba. Így a korábbi utazási szolgáltatások (belföldi szállásajánlatok és külföldi utazások, repülőjegykereső, utasbiztosítás-kalkulátor és autóbérlés) mostantól a Travelo releváns utazási tartalmaival közvetlenül összekötve kapnak helyet az oldalon, hogy az olvasók úticéljukról rögtön leírásokat, cikkeket, hasznos információkat is találjanak; vagy ha egy útibeszámoló felkeltette érdeklődésüket, rögtön meg tudják nézni azt is, hogy milyen ajánlatokat kínálnak a Travelo partnerei az adott helyre.
Közösségi utazási élmény-, kép- és videó-megosztó oldal, mely a Travelo szerkesztőségétől függetlenül működik, teret engedve a felhasználóknak ahhoz, hogy saját tapasztalataikat nekik tetsző formában és stílusban oszthassák meg egymással szállodákról, utazásokról, úti célokról és turisztikai szolgáltatókról.
Nagyvállalati dolgozók egyéni
utazásszervezéséhez biztosított kedvezményes szállásfoglaló rendszer.
Egyedülálló médiaháttér

Az Index.hu kizárólagos utazási mellékleteként a Travelo.hu fix címoldali és cikkoldali megjelenésekkel rendelkezik az Indexen, valamint a Central European Media & Publishing (CEMP) egyéb oldalain, többek között a Velveten, a Díványon, a SportGézán a Honfoglalón és a Life.hu oldalon is. A CEMP kiadványain keresztül a magyar internetezők 70%-a elérhető, ennek az egyedi médiaháttérnek az előnyeit élvezhetik a Travelo szerződött partnerei.
Magazinos tartalomba integrált utazási ajánlatok

A Travelo online utazási magazinként indult, és köszönhetően az egyedi hangvételnek és az index.hu-s háttérnek, rendkívül gyorsan tett szert népszerűségre az utazással kapcsolatos témák iránt érdeklődő felhasználók körében. 2012 szeptemberétől a korábbi C-Travel.hu portállal egyesülve utazási ajánlatokat is kínál olvasóinak, így a Travelo idegenforgalmi partnerei közvetlenül az ajánlathoz kapcsolódó - régió vagy város, esetleg utazástípus szerinti - cikkek mellett is megjelennek. Így a potenciális vendégek már abban a szakaszban találkoznak az ajánlatokkal , mikor épp csak elkezdtek érdeklődni egy úticél iránt.
Magas vásárlóerővel rendelkező vendégek

Az Index.hu média ügynökségek és marketing döntéshozók által is kedvelt felület olyan kampányokhoz, amelyekben a célcsoportot jellemzően a jó vásárlóerővel rendelkező, Esomar AB kategóriába tartozó felhasználók alkotják, mivel kutatási adatokból hónapról hónapra jól látszik, hogy ennek a csoportnak az elérésében stabilan és magasan az átlag felett teljesít az oldal. A Travelo felhasználóinak jelentős része az Indexről érkezik az utazási tartalmakra és szállásajánlatokra, így a Travelo utazási irodai és hotel partnereinél is nagyobb arányban foglalhatnak szállást, utazást olyan vendégek, akik magasabb kategóriájú szobát, magasabb árszínvonalú szolgáltatásokat vesznek igénybe nyaralásuk, pihenésük alatt
Számos új, hatékonyságot növelő funkció és magasabb konverziós arány

Egyedi keresőrendszerével a Traveló látogatói egyszerre kereshetnek külföldi és belföldi ajánlatok között, és egy összetett szűrőrendszer segítségével olyan - akár kombinált - szempontok megadásával szűkíthetik le a találatok számát, mint a családi vakációra rendelkezésre álló összeg, az utazás típusa, a szálláshelyen igénybe vehető szolgáltatások részletes listája, stb. Ennek az újításnak köszönhetően a felhasználók gyorsabban, hatékonyabban találják meg azokat az ajánlatokat, amelyek valóban megfelelnek az elképzeléseiknek. Ezekre vonatkozóan végárat tudnak kalkulálni, így a Travelo.hu oldalon megjelenő ajánlatok hirdetői kimagasló konverziós aránnyal és a megvalósulási statisztikával számolhatnak.
Emellett jól látható helyen kerül megjelenítésre az adatlapokon az adott szálláshely legjobb ára, ami azokat a felhasználókat segíti a gyors döntésben, akik rugalmasak tudnak lenni a tervezett utazási időpontjukkal kapcsolatban. De növeli a hatékonyságot a végár-kalkuláció, és a közvetlen foglalási lehetőség is, mely az ajánlatkérés funkció mellett elérhető a Travelo szerződött partnerei számára!
Közvetlen, azonnali foglalási lehetőség, egyéb szállodai szolgáltatások értékesítése

A vendégek és a belföldi szálláshelyek is egyre nagyobb mértékben igénylik, hogy a hotel adatlapján azonnali foglalásra is lehetőség nyíljon, és ne kelljen néha napokon keresztül emailben és telefonon a két félnek egyeztetnie. A megújult Travelo felületen ez a lehetőség is adott: A felhasználók könnyedén tudnak végárat kalkulálni, akár extra szolgáltatásokat már előre kiválasztva, azok árát is a végösszeghez adva. Ezt a csomagot a vendég le is foglalhatja azonnal, ha a szálláshely a Travelo Members felületén ezt korábban engedélyezte, és kontingenst adott meg hozzá. Ha a szálláshely a foglalási lehetőséget nem szeretné kihasználni, vagy az adott időszakra nem áll rendelkezésre elegendő szabad szobája, ajánlatkérést továbbra is tud a felhasználó küldeni a rendszeren keresztül.
Szállodák igényeire szabott adminisztrációs felület

A Travelo partnerei által árak, csomagajánlatok, akciók rögzítésére, szerkesztésére és törlésére, valamint statisztikák figyelésére alkalmas felület áll a szállodai és utazási irodai felhasználók rendelkezésére.
Díjmentes marketing kampánnyal felérő együttműködési lehetőség a megújult Travelo.hu-n szálláshelyek és utazási irodák számára

Több idegenforgalmi szereplő a válság előtti évek marketing költéseinek töredékéből kell gazdálkodjon, ez azonban a szálláshely ismertségében és telítettségében épp úgy visszaesést eredményez, ahogy csökken hatására az utazási irodák vendégeinek száma is. Miközben egy egyébként is gyengélkedő piacon kifejezetten fontos lenne a hatékony márka- és árkommunikáció. Ezt a problémát orvosolja a megújult Travelo.hu által kínált együttműködési lehetőség, amely során partnereink ajánlatai folyamatosan megjelennek a CEMP portfólió oldalain, ezzel segítve a szállodai és utazási irodai partnereit a sikeres működésben!
Olyan szálláshelyeknek, akiknek fontos, hogy a szálláskeresők azon rétegét érjék el, akik a szobaárba/csomagajánlatba foglalt szolgáltatásokon felül további szállodai szolgáltatásokat is igénybe vesznek: pl. masszázst, italfogyasztást - tehát, hogy a jó vásárlóerővel rendelkező, ún. Esomar AB felhasználókat érjék el! Ez a közönség hagyományosan felülreprezentált a CEMP kiadványok olvasói között.

Rendezvényhelyszínként értékesítené szálláshelyét? Kattintson az alábbi linkre és regisztráljon!
Jól hangzik? Töltse le ártáblázatunkat!
Szeretné ajánlatait az Index.hu címoldalán és cikkoldalain, valamint a női felhasználók elérésében erős Life.hu oldalain viszontlátni? Szeretné, ha az utazás iránt érdeklődők könnyen összehasonlíthatnák, hogy kedvezőbb-e, és ha igen, akkor mennyivel egy külföldi út a belföldi nyaralás költségeihez képest? Szeretné, ha egy adott régióba meghirdetett útjai közvetlenül azoknak jelennének meg, akik az adott régió iránt érdeklődnek, arra keresnek, arról olvasnak cikkeket? És mindezt nemcsak egyszerű kulcsszó-kiválasztással szeretné elérni, hanem valós, szerkesztőség által írt tartalom mellett szeretné, ha megjelennének ajánlatai? Kérjen minden kötelezettségtől mentesen személyre szabott médiatervet a Travelo.hu-tól a sales@travelo.hu email címen, vagy az itt található formanyomtatvány elküldésével.

Kényelmes megoldás, XML-ben átemelt ajánlatok, automatikusan leküldött ajánlatkérések, akár végár-kalkulációval is, mely munkatársai időbeosztását kevésbé terheli, mint más, manuálisan szerkesztendő megoldások. Ajánlatai releváns szerkesztőségi tartalmak, cikkek mellett jelennek meg Egyetlen együttműködés keretén belül elérheti a Central European Media & Publishing (CEMP) kiadványainak olvasóit és az origo női portáljának, a Life.hu magazinnak látogatóit is! Felületünkön a felhasználók egyetlen találati listában összesíthetik, és összehasonlíthatják a külföldi és belföldi ajánlatokat.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné, hogy kollégáink tájékoztassák a részletekről és a megjelenési lehetőségekről, töltse ki az ajánlatkérő formanyomtatványt!
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Cégnév*:
Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
A levél tárgya*:
Üzenet:
A formanyomtatvány elküldéséhez kérjük húzza végig a csúszkát!
Ajánlatkérés
Köszönjük ajánaltkérését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.
index velvet totalcar divany sportgeza honfoglalo lifeutazas